Taimien istutusta

Viimeiset muutama päivä on taas mennyt pellolla taimien istutuksessa sekä penkkien tekemisessä. Taimia on taas se 30000 kpl jotka kaikki pitäisi saada mahdollisimman nopeasti maahan sen jälkeen kun ne on noudettu.

Penkkien teko aloitettiin jo torstaina ja pienten alkuvaikeuksien jälkeen se alkoikin sujua ihan hyvin. Suurin osa penkeistä jäi kuitenkin tekemättä mutta eipä sitä päivässä kaikkia taimia istutetakkaan joten se ei haitannut menoa koska saimme kuitenkin tarvittavan määrän rivejä valmiiksi.

Perjantaina päästiin sitten istutushommiin ja meillä olikin talkooväkeä kiitettävästi, aikalailla samat henkilöt kuin viimekin vuonna jotka oli pakotettu sukulaisuuden perusteella töihin. Oli toki muutama muukin ihan oikeasti palkattu mutta talkoilla kuitenkin suurimmaksi osaksi mentiin. Ja kun tarpeeksi oli istutettu, jatkui taas penkkien teko.

Lauantai meni aikalailla samalla kaavalla kuin perjantai ja niin meni myös sunnuntai. Kännykkä takataskussa joka päivä sijoitettuna kertoo askelia tulleen vajaa 15000, tuntuu enemmältä.

Tänään maanantaina keskitytään hetki muihin hommiin ja huomenna taas istutus jatkuu kunhan penkit on tehty loppuun. Kuvassa tilanne tällä hetkellä eli taimia istutettu kauimmaisiin penkkeihin ja jonkin verran rivejä tekemättä vielä loppuun peltoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *